SHOWS

Encuentros heeft i.s.m. verschillende artiesten twee dansvoorstellingen gemaakt. Tierradentro (2018) én FlamenColores (2019). Lees alles over deze 2 voorstellingen en houdt de agenda goed in de gaten. Tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief.

TIERRADENTRO

Tierradentro (inside the earth), een plek waar tombes onder de aarde te vinden zijn, afstammend van 700 n.Chr. Een plek die eeuwen voor ons verborgen is geweest. De aarde heeft enorm veel schatten en plaatsen die we niet kennen, die er nog liggen om ontdekt te worden.

Zo heeft elk mens een kant die verborgen is en die (bijna) niemand te zien krijgt. Een kant die kwetsbaar is en die het liefst verborgen wordt gehouden voor anderen, geheimen die anderen nooit te weten krijgen. Al is iemand nog zo’n open boek, achter elk persoon schuilen verborgen bladzijdes. 

 

Er wordt op zoek gegaan naar geluiden, gevoelens, bewegingen en emoties die diep uit ons zelf komen om zo het publiek een blik ‘in de aarde’ te geven. Wat gaat er verborgen achter een lach? Wat ligt er onder de oppervlakte?

Jessica Achten - Danseres/choreograaf 

Tijn van der Sanden - Gitarist/componist

Erminia Fernández Córdoba - zangeres

Anne Korff de Gidts - celliste

Udo Demandt - percussionist

FLAMENCOLORES

FlamenColores. Ons oog wordt dagelijks getrakteerd op een rijk mozaïek aan kleuren. Deze zorgen voor sfeer en hebben een bepaald effect. Onbewust worden we hierdoor beïnvloed. Iedereen beschikt over een emotioneel kleurenpalet waarop muziek en dans hun kleuren mengen. Flamenco heeft een groot scala aan (klank)kleuren. De contrasten en diversiteit hierin vormen de voorstelling.

Jessica Achten - Danseres/choreograaf 

Erminia Fernández Córdoba - zangeres

Esteban Murillo - Zanger

Tijn van der Sanden - Gitarist

Edsart Udo de Haes - Gitarist

Udo Demandt - percussionist

FLAMENCOLORES-2.jpeg